Inici

Restauradors/es

El concurs va dirigit a restauradors/es professionals de la Comunitat Valenciana que tinguen la representació d’un restaurant que hauran d’acreditar al moment de la inscripció

Prestigi

El jurat el formaran reconeguts professionals de la restauració i crítics gastronòmics.

Premis

Hi haurà tres trofeus i premis en metàl·lic per a cada modalitat: Putxero i Postres del Kaki.

Promoció

En acabar l’elaboració dels postres i mentre el jurat delibera, els participants muntaran una mostra dels plats, material promocional, etc., en uns aparadors en la sala de recepció dels mitjans de premsa i invitats.

El “Roig Brillant” és una varietat local de la zona de la Ribera del Xúquer, a València, i que es distingeix de la resta de varietats existents en el món pel seu gran calibre, amb fruits que superen de mitjana els 80 mm de diàmetre, amb una forma oblonga i de color ataronjat. No té llavors, i una vegada recol·lectat i eliminada la astringència de forma natural, els fruits es confeccionen sense cap tipus de tractament postcollita, presentant un color brillant natural sense addició de cap tipus de ceres.

El kaki de la varietat “Roig Brillant” és una fruita dolça, d'aroma i sabor deliciós, i amb una pell molt sensible als defectes superficials pel frec de fulles i branques, per la qual cosa és habitual trobar sobre la superfície del fruit aquest tipus de defectes. Per la seua consistència dura és molt fàcil de tallar i pelar, així com la seua utilització en la cuina, podent-se fins i tot consumir amb pell.
  Del 6 al 9 d'octubre, Fira Gastronòmica de l'Alcúdia  Visita la Fira

Connecta amb nosaltres

El dia a dia del concurs a les xarxes socials. Segueix-nos i participa activament de les novetats, notícies, etc.

Informació i contacte

Concurs de putxero valencià
ASSOCIACIÓ FIRA GASTRONÒMICA DE L’ALCÚDIA
Telèfon 639 286 792 • Fax 96 299 66 59 • Ap. Correus 27 • 46250 L’ALCÚDIA
email: info@concursdeputxero.com

Patrocinadors

Ajuntament de l'Alcúdia · Caixa Rural de l'Alcúdia
D.O. Ribera del Xúquer Kaki · Fundació Caixa l'Alcúdia
Bodegas Murviedro · Salones Siglo XXI
València Turisme · San Miguel